Passa al contingut principal

XXVII JORNADES D'ESTUDIS PENEDESENCS


Sens dubte les muralles són un element d'un atractiu especial que presenta una gran dificultat per ser integrades dins l'urbanisme actual de les nostres ciutats, el repte que això suposa és una de les motivacions per celebrar aquestes jornades.

Obertes a tothom, només cal fer reserva prèvia, per la limitació d'aforament.

jornades2018@iepenedesencs.org

Es pot escollir assistir a una a dues o a  totes les sessions. També podeu incorporar-vos al llarg de la sessió per poder seguir alguna ponèncie o comunicació concretes.Si us voleu descarregar el tríptic informatiu:

Si ho voleu consultar online el trobare a continuació:
Tothom que vulgui assistir-hi serà molt benvingut

Les XXVII Jornades d'Estudis Penedesencs 
estan organitzades per l'IEP 
amb le suport de:I amb la col·laboració de:
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREACTES de les XXVII Jornades d'Estudis Penedesencs (Edició Digital)

Descarregar Consultar en línia

Aquest matí ha tingut lloc la presentació oficial de les PREACTES de les XXVII Jornades d’Estudis Penedesencs

La presentació ha anat a càrrec de l’Il·lma. Sra. Glòria Garcia Prieto, Presidenta del Consell Comarcal del Garraf qui ha destacat l’encertat de fer una publicació divulgativa com són les PREACTES. Així mateix ha destacat i valorar molt positivament la col·laboració entre l’IEP i el CCGarraf i els fruits que aquesta col·laboració dona, com ara la publicació de les PREACTES. Per la seva part la presidenta en funcions de l’IEP Dolors Garcia Martínez ha explicat les raons per haver publicat les PREACTES: o ferir una visió divulgativa de les ponències i comunicacions de les   XXVIII Jornades d’Estudis Penedesencs. En contraposició amb les actes que es publicaran el proper any i que recolliran tota la càrrega acadèmica i científica que comporten les ponències i comunicacions, que necessàriament són de gran interès per acadèmics i estudiosos; les PREACTES volen ser un pol d’atracció per aquelles persones que pot ser mai s’han imaginat que els podrien interessar els temes que es tract